/ Aktuelt /

IKEA har åpnet på Skøyen

15.8.2016

Aldri før har IKEA vært så sentrumsnært i Norge.

Oslo er blant de første stedene som får et IKEA service & pick-up point så sentralt.På Skøyen er det både vareutlevering og et 1000 kvadratmeter stort utstillingsrom der man kan se, ta på og teste et utvalg av produktgruppene til IKEA. Man får også hjelp til å planlegge og bestille 8 000 produkter fra nettbutikken.

Det er ikke mulig å handle for å ta med seg varer hjem med én gang. Alle kjøp skal skje på nett. På grunn av plassen kan ikke IKEA tilby kjøttboller eller annen servering. Dette er først og fremst et sted for inspirasjon og for å få hjelp av IKEAs interiøreksperter.

- Vi håper at kundene våre som bor sentralt i Oslo vil sette pris på å få hjelp til å planlegge, se på produktene og hente varer nærmere der de bor. Det er langt færre biler enn det er folk i Oslo, og mange foretrekker å handle innenfor ring 3. Skøyen er et kollektivknutepunkt som er lett tilgjengelig med buss, trikk og tog. Når vi nå er kommet til Skøyen har kundene våre flere valgmuligheter, sier Thommesen.

- Styrker Skøyen
Det er Schage Eiendom som leier ut lokalet til IKEA. Selskapet eier en av de største næringseiendommene på Skøyen, bygget Skøyen Atrium.

- Vi har klokketro på at dette blir en suksess. Med så sentral beliggenhet og god kollektiv tilgjengelighet blir IKEA sin etablering nyskapende innenfor et interiør og designmarked folk flest forbinder med dyrere merkevarer. Det er spennende i seg selv og vil styrke Skøyen som et av Oslos viktigste interiørknutepunkt, sier Egil Svoren, administrerende direktør i Schage Eiendom.<< Forrige        
7  av  10
        Neste >>